WBTR voor ondernemingsrechtspecialisten GEEN DOORGANG

Door omstandigheden wordt deze bijeenkomst verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Datum en tijdstip:
2021-05-11T13:30:00 2021-05-11T16:00:00
Locatie:
Online via video platform Zoom
Adres:


Aanmeldperiode:

Spreker

Dr. Marleen van Uchelen (kandidaat-notaris en adviseur in de Corporate M&A-praktijk bij Houthoff en universitair docent aan de UvA)

Korte inhoud

Op 1 juli treedt de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) in werking. Bij veel (kandidaat)notarissen is inmiddels de inhoud van deze wet (globaal) bekend. Marleen van Uchelen gaat aan de hand van casusposities dieper in op verschillende aspecten van deze wet. Hierbij richt zij zich met name op de praktische implicaties.

Opleidingspunten

Aantal opleidingspunten VON/KNB: 2 

Deelname

Deelname aan de bijeenkomst is voor VON-leden gratis. Overige KNB-leden kunnen ook deelnemen aan de bijeenkomst. De deelnamekosten bedragen 95 euro excl. btw.

Verhindering en annuleringsvoorwaarden

Indien u verhinderd bent voor deze VON-bijeenkomst, verzoeken wij u vriendelijk dit tijdig aan ons door te geven. U kunt zich afmelden via cursussen@von-notaris.nl. Bij no-show bent u helaas annuleringskosten verschuldigd. Voor leden bedragen deze kosten 35 euro exclusief btw. Niet-leden blijven bij annulering binnen een week voor aanvang van de bijeenkomst het volledige cursusbedrag (95 euro) verschuldigd.

Organisatie

VON
Spui 184 2511 BW Den Haag
t: 070 3307121
e: cursussen@von-notaris.nl