Seminar 'Ruzie in de tent'

Seminar over de rol van de notaris bij aandeelhoudersvergaderingen van middelgrote (familie-)ondernemingen

Datum en tijdstip:
2019-06-18T13:00:00 2019-06-18T17:00:00
Locatie:
EURONEXT
Adres:
Beursplein 5
Amsterdam
Aanmeldperiode:

Voorzieningen

Seminar - aspirant lid VON (gratis)
Seminar - lid VON (gratis)
Seminar - introducee, 100 euro excl. btw
100 euro, exclusief btw

Inschrijfformulier

De heer/mevrouw: 
de heer
mevrouw
Achternaam: *
Tussenvoegsel:
Voorletters*:
Voornaam*:
Telefoonnummer:
E-mailadres*:
Kantoornaam*:
Postadres (kantoor)*:
Postcode (kantoor)*:
Plaats*:
*) Verplicht veld

Voorzieningen

Van welke voorzieningen wilt u gebruik maken?

Seminar - aspirant lid VON (gratis)
Seminar - lid VON (gratis)
Seminar - introducé/ee, 100 euro excl. btw

image 
 
 
Wanneer u zich als lid heeft aanmeld, verschijnt vervolgens de mogelijkheid om een introducé/ee aan te melden.

Seminar

Op 18 juni organiseert de VON voor haar leden een seminar over de rol van de notaris bij aandeelhoudersvergaderingen van middelgrote (familie-)ondernemingen. De opzet van deze middag is te laten zien welke belangrijke rol de notaris daar kan vervullen. Die is natuurlijk helemaal van belang als er ruzie in de tent is. Wat kan de notaris doen als er problemen zijn en waar moet hij/zij op letten? Welke controlerende rol kan hij/zij spelen?

Vanuit verschillende invalshoeken geven deskundigen hun kijk op hoe om te gaan met belangentegenstellingen. En hoe kan de notaris hierin een goede rol spelen? Prof. Sven Dumoulin (VU A'dam) kijkt vanuit de onderneming. Paul Olden (Nauta Dutilh) behartigt de belangen van de aandeelhouder. Rogier Wolf (Udink Schepel Advocaten) staat voor de certificaathouders en Ruud van Helden belicht de rol van de notaris, daarbij samenwerkend met Kirsten van Rooijen (Georgeson), die de mogelijkheden en onmogelijkheden van digitaal stemmen laat zien. 

 

Programma

12.00 - 13.00 uur   Ontvangst met een eenvoudige lunch
13.00 - 17.00 uur   Seminar met tussentijds een pauze
17.00 uur               Aansluitend een borrel

Deelname

Bent u lid van de VON dan is deelname aan deze bijeenkomst gratis. Elk lid mag één introducé/ee meenemen; de kosten hiervoor zijn 100 euro. Gelet op de beperkte ruimte kan het zijn dat introducés/ees geen toegang krijgen. In dat geval ontvangt hij/zij tijdig bericht.

Opleidingspunten

Aantal opleidingspunten VON/KNB: 3 

Annulering

Indien u verhinderd bent voor deze bijeenkomst, verzoeken wij u vriendelijk dit uiterlijk een week voor de bijeenkomst aan ons door te geven. U kunt zich afmelden via cursussen@von-notaris.nl. Het is toegestaan een plaatsvervanger gebruik te laten maken van de reservering, mits deze lid is van de VON. Dit dient voor aanvang van de bijeenkomst te worden doorgegeven aan de organisatie via cursussen@von-notaris.nl. Wanneer u binnen een week voor aanvang van de bijeenkomst annuleert of bij no-show bent u helaas annuleringskosten verschuldigd. Voor leden bedragen deze kosten 35 euro exclusief btw. Introducés/ees blijven het volledige cursusbedrag (100 euro) verschuldigd. 

Organisatie

VON
Spui 184
2511 BW  Den Haag
t: 070 3307121
e: cursussen@von-notaris.nl