Wat de notaris moet weten over de financiƫle kant van herstructurering

Datum en tijdstip:
2021-01-21T13:30:00 2021-01-21T16:30:00
Locatie:
Online via video platform Zoom
Adres:


Aanmeldperiode:

Spreker

Joost de Vries, fusie- en overnameadviseur bij JBR

Korte inhoud

Veel juridische vraagstukken zijn in de kern financieel gedreven. Notarissen zijn, bij voorkeur vroegtijdig, maar vaak ook aan het einde van het traject van zakelijke transacties betrokken. Om een juiste invulling te geven aan hun rol is een zekere basis-financiële kennis noodzakelijk. Tijdens deze middag legt Joost de Vries op een interactieve manier, aan de hand van de Financial Mindmap de kern van Finance uit. Vervolgens legt hij de link naar bedrijfswaardering en transactiedocumentatie. Kritische elementen in deal-making licht hij aan de hand van de Financial Mindmap toe. 

Opleidingspunten

Aantal opleidingspunten VON/KNB: 3 

Deelname

Deelname aan de bijeenkomst is voor VON-leden gratis. Overige KNB-leden kunnen ook deelnemen aan de bijeenkomst. De deelnamekosten bedragen 95 euro excl. btw.

Verhindering en annuleringsvoorwaarden

Indien u verhinderd bent voor deze VON-bijeenkomst, verzoeken wij u vriendelijk dit tijdig aan ons door te geven. U kunt zich afmelden via cursussen@von-notaris.nl. Bij no-show bent u helaas annuleringskosten verschuldigd. Voor leden bedragen deze kosten 35 euro exclusief btw. Niet-leden blijven bij annulering binnen een week voor aanvang van de bijeenkomst het volledige cursusbedrag (95 euro) verschuldigd.

Organisatie

VON
Spui 184 2511 BW Den Haag
t: 070 3307121
e: cursussen@von-notaris.nl